| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
simurgcem
|
Tarih: Prş Tem 15, 2010 6:40 pm Mesaj konusu: Elektro-klasik gitarımı yanlışlıkla masaya çarptım. |
|
|
Elektro-klasik gitarımın gövdesini yanlışlıkla masaya çarptım. Önemli bir çatlak yok, hafif bir ezilme var. Ancak gördükçe canım sıkılıyor. İzmir'de ikamet etmekteyim bu problemi çözebilecek luthier önerebilir misiniz? Teşekkürler. Resimlerini gönderiyorum.
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us |
|
| Başa dön |
|
 |
dubaiseyhi

Kayıt: 05 Oca 2010 Mesajlar: 478 Konum: Ağacı görünmeyen gitarın adam yerine konulmadığı yerlerde...
|
Tarih: Çrş Tem 21, 2010 8:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
Erkan Sızarlara bir uğramanı tavsiye ederim. _________________
    |
|
| Başa dön |
|
 |
StratoMaster Eskisehir Fatihi

|
Tarih: Çrş Tem 21, 2010 9:53 pm Mesaj konusu: |
|
|
Zaten yetili bir gitar ustası istemekte bu durum. Ben olsam sanırım dokunmazdım, ama rahatsız ediyorsa, bir gitar ustası tarafından tamir edilmek durumunda. Ki o durumda da renk tutturması, sathı tam düz yapması vesaire gibi mevzular var, ve dolayısı ile, iyi bir gitar ustası olmak durumunda. Haliyle de çok ucuz bir işlem olmayacağı garanti gibi.
B _________________ Kind'a Blue MK2 @ GP TUBE! & @ MySpace
Barlo Blues @ MySpace; Barlo in Rock @ MySpace
  |
|
| Başa dön |
|
 |
Erren MUHTAR

|
Tarih: Prş Tem 22, 2010 12:26 am Mesaj konusu: |
|
|
Bende herhangi bir kişi önermeyeceğim tamir edecek ama farklı bir fikir belirteyim.satmayacaksanız eğer dursun hiç uğraşmayın çalmanıza devam edin derim.
Görüntü dışında ciddi bir sorun yaratmıyorsa yani çalmayı engelleyici bir unsur yahut gitarın sesini bozacak bir olaylar vs olmuyorsa orijinal şeklinde tutulması taraftarıyım.
Çizik,ufak vuruklar,ezikler vs gitarın tadı tuzu oluyor benim için.Ben ne zaman gitarı bir yere vursam sanki kendim bir yerimi incitmiş gibi üzülüyorum genelde.Ama hasarlar çok ufak tefek oluyor genelde.
Döneyim Türkiye'ye size benim akustik gitarın fotolarını asarım ne tür yaralar olduğunu üstünde.Gerçi en dikkat etmediğim enstrüman o galiba.Yeni başladığımda almıştım.1000-1500€'luk bir akustik gitar yada daha pahalı o kadar yarası beresi olur muydu oda ayrı bir konu ama yinede yarası olsa dokundurtmazdım ufak tefek vuruklar için. |
|
| Başa dön |
|
 |
simurgcem
|
Tarih: Prş Tem 29, 2010 11:38 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Gitarı İzmir'de Muharrem Usta'ya(Nalbantoğlu) götürdüm. Şu durumda dokunmama taraftarı olduğunu, atılacak cilanın tonu büyük ölçüde etkileyeceğini söyledi. Bu şekilde devam edeceğim sanırım. Cevaplar için teşekkür ederim. |
|
| Başa dön |
|
 |
StratoMaster Eskisehir Fatihi

|
|
| Başa dön |
|
 |
simurgcem
|